Reparatiemogelijkheden van spouwankers

In veel gebouwen zijn voor de constructie metalen spouwankers gebruikt die het binnen- en buitenspouwblad met elkaar verbinden. Helaas zijn deze metalen constructies niet bestand tegen vocht en ontstaat er na verloop van tijd roest, waardoor spouwmuurankers het gaan begeven. Van der Put Voegwerken verhelpt dit probleem.

De zekerheid van Van der Put Voegwerken

Corroderende spouwankers binnenin de gevel zorgen steeds vaker voor problemen. In de bouw werd en wordt nog steeds voor 90 procent met deze metalen gewerkt. Helaas roesten de constructies na jaren door, waardoor de buitenmuur los komt te staan van de binnenmuur; een levensgevaarlijke situatie die je natuurlijk graag wilt vermijden.

Onderzoek voor spouwankerreparatie
Voor het herstel aan spouwankers komt Van der Put Voegwerken de gevel bekijken. Ook wordt er een onderzoek uitgevoerd door Thor Helical ®. Op basis van dat onderzoek biedt het voegbedrijf uit Tilburg een passende oplossing voor je aan. In de meeste gevallen brengt Van der Put Voegwerken de juiste hoeveelheid roestvrijstalen spouwankers aan van het merk Thor Helical ®, waar je maar liefst 25 jaar garantie op hebt.

Nieuwsgierig naar de werkzaamheden bij reparatie van spouwankers? Bekijk dit filmpje.

 

Vanaf 1960 is het verplicht bouwen van gevels met spouwankers ingevoerd. Gevels vanaf die periode verdienen dus extra aandacht.


Vraag je je af hoe het met de gevel van jouw woning is gesteld?
Neem contact met Van der Put Voegwerken op om een afspraak te maken: Richard 06 38 63 63 67 - Johan 06 14 73 05 52.

Projecten voegreparatie

.

  • Koninxhoek