Vakkundig knip- en snijwerk van de gecertificeerde voeger

Knip- en snijvoegen zijn een vak apart. Gelukkig beheerst Van der Put Voegwerken dit ambacht. Met veel geduld en precisie zet het gediplomeerde voegbedrijf deze unieke voegen.

Ambachtelijk vakmanschap van het voegbedrijf uit Tilburg

Knip- en snijwerk kom je nog veel tegen in oude gebouwen als kerken en gemeentehuizen. De voeg kenmerkt zich doordat het iets uitsteekt ten opzichte van de steen, wat zorgt voor een strakke uitstraling. Helaas zie je deze voegen in de huidige bouw steeds minder, omdat het gedetailleerd en secuur werk is. Gelukkig zijn er vandaag de dag steeds meer mensen die hun oude huis weer opnieuw van knip- of snijwerk willen laten voorzien.

De knipvoeg is een voeg die wordt aangebracht volgens een ambachtelijke techniek. De voeg wordt namelijk met een speciale mortel buiten het zichtvlak van de steen gezet en met een facetrandje gesneden. Een snijvoeg lijkt op de knipvoeg, maar steekt niet uit. De snijvoeg is dus op gelijke hoogte als het gesteente.

Contact opnemen

Het voegen van een knip- of snijvoeg vraagt om een gediplomeerd voeger. Richard is een van de weinige voegers die het certificaat voor knip- en snijwerk op zak heeft.

 

Ook knip- of snijvoegen voor je pand?
Neem dan contact op met het voegbedrijf uit Tilburg: Richard 06 38 63 63 67 - Johan 06 14 73 05 52.

Knip- en snijwerkprojecten

.

  • Antoniusstraat

  • Bylandstraat

  • Cursus knipwerk

  • Hoogvensestraat