Reiniging van gevels en muren door Van der Put Voegwerken

Gevels worden aangetast door diverse invloeden van buitenaf. Met behulp van professionele reinigingstechnieken verwijdert Van der Put Voegwerken afgebladderde verflagen, mossen en andere vervuilingen.

Gevelreiniging

Groen van bomen, roet van het dagelijkse verkeer en extreme weersomstandigheden: gevels zien er in de loop der tijd vies uit. Daar is gelukkig wat aan te doen. Het voegbedrijf uit Tilburg komt eerst kijken om wat voor soort vervuiling het gaat. Daarna wordt besloten welke reinigingstechniek zal worden toegepast. Zo werkt Van der Put Voegwerken onder meer met:

Van der Put Voegwerken Tilburg gevelreiniging

Koud of warm water onder hoge druk

Bij gebruik van warm water onder druk heeft het water een temperatuur van rond de 80 graden. Met een druk van ongeveer 200 bar wordt het water op de gevel gespoten. Deze reinigingsvorm wordt vooral bij monumentale panden toegepast.

Van der Put Voegwerken Tilburg chemische reiniging

Chemische reinigingsmiddelen

Op het moment dat gevels worden gereinigd met reinigingsmiddel, wordt er gesproken over chemisch reinigingen. Het reinigingsmiddel treedt in de poriën van het metselwerk en zal de vervuiling door een chemische reactie vervolgens oplossen, waarna het vuil makkelijk van de gevel kan worden gespoten.

Van der Put Voegwerken Tilburg sandwash

Sandwash (zandstralen)

Bij sandwash, ook wel zandstralen genoemd, wordt een mengsel van water, perslucht en speciaal zand met hoge druk op een gevel gespoten. Het is aan te bevelen om na het zandstralen de gevel te impregneren.

Graffiti op de muur?

Opschriften, kreten of tekeningen op je mooie muur zijn vervelend. Maar er is nog hoop! Van der Put Voegwerken verwijdert de graffiti zonder een verfspatje achter te laten.

 

Neem contact op met Van der Put Voegwerken voor het uitvoeren van reinigingswerkzaamheden aan de gevel van je pand: Richard 06 38 63 63 67 - Johan 06 14 73 05 52.

Contact opnemen

Reinigingsprojecten

.

  • Projecten Diepenstraat

  • Kasteel Cannestraat

  • Tuinstraat 64