Voegrenovatie voor Tilburg en omstreken

In het voegersvak komt er steeds meer vraag naar renovatie. In plaats van te verhuizen, kiezen mensen er de laatste jaren steeds meer voor om hun huis op te knappen. Voegbedrijf Van der Put zorgt voor een frisse uitstraling van je pand.

Je woning weer als nieuw

Het opknappen van een woning is een goedkope maar oh zo fijne manier om je pand weer als nieuw te laten stralen.

 

Van der Put Voegwerken komt bij je langs om de wensen en ideeën te bespreken. Ook wordt er gekeken naar de conditie, kleur en structuur van het huidige voegwerk. Voor de uitstraling van je woning kun je samen met het voegbedrijf de nieuwe kleur en soort voegwerk uitkiezen. Daarna gaat Van der Put Voegwerken aan de slag: de bestaande voegen worden verwijderd en de nieuwe voegen worden netjes en secuur aangebracht.

Voor particulieren en aannemers
Voegbedrijf Van der Put werkt grotendeels voor particulieren, maar ook grotere renovatieprojecten voor bijvoorbeeld woonstichtingen en aannemersbedrijven zijn geen enkel probleem. Van der Put Voegwerken voert elke opdracht op professionele wijze uit.

 

Gevelrenovatie
Een vervuilde of aangetaste gevel verkort de levensduur van het pand, met als resultaat dat de isolatie van de betreffende gevel afneemt. Gevelrenovatie biedt de oplossing. Voor een goede bescherming van de buitenmuur zal Van der Put Voegwerken de gevels uithakken en opvoegen. 

Wil je tijdens de renovatie de gevel een nieuw uiterlijk geven? Dit is mogelijk. Het voegbedrijf adviseert je graag over de mogelijkheden: Richard 06 38 63 63 67 - Johan 06 14 73 05 52

Contact opnemen

Projecten voegrenovatie

.

  • Kasteel Cannestraat

  • Telegraafstraat

  • Tuinstraat